Kombinimi më i mirë i lajthive dhe ajkës së ëmbël!

Kombinimi më i mirë i lajthive dhe ajkës së ëmbël!. Tundni të bardhët e vezëve derisa të bëhen si borë e fortë, shtoni sheqerin dhe tundni akoma, që sheqeri tërësisht të përzihet.

Shtoni kakaon dhe përzieni me garuzhdë dhe në fund përzieni lajthitë. Në tepsi qitni letër për pjekje dhe futeni tretjen në furrë në 180 gradë celsius.

Dhe Piqeni në tepsi të vogël që të mund të pritet, në mënyrë që të bëhen dy kore.